Det allra senaste är egentligen min fastlagsbulle frossa. ( Har ätit 3 och en fjärdedel på 3veckor). Jag är en total dåre till att äta fettisbullar, med mandelmassa förståss. För har den sylt så är det ju bara en vetebulle med sylt ju, i mitt tycke. Det är helt okej att äta den med sylt men inget slår fastlagssemlan med rätta innehållet!
Men hade en tvist mellan två godsaker på min kaffepaus på jobbet ena dagen. På bordet fanns "ett solbränt strutsägg" som min högre uppsatta kollega uttryckte sej och en fastlagsbulle.
Tittade på dem bra länge. Övervägde.
Åt bullen först.
Och mangon den är åxå uppäten vid det här laget. På tal om frukt så är just mangon den goooooodaste strutsäggsliknade frukten på marknaden. Kan inte få nog av dem, så länge de är sådär saftiga och mumsiga. De liksom bara slinker in och man känner sig belåten efteråt.
Kunde prata gott om den frukten i evigheter.
Men viker lite på "sidospår" och måste erkänna att jag aldrig ätit en papaya. Tänkte att om jag skulle de den en ärlig chans nu i helgen.
Ge mej tips på bästa frukten/grönsaken/bakelsen.
Min bästa frukt är förståss mango. Den är fin att se på och ännu godare att äta. Bara den inte är skarp och omogen.
Vad är er favorit? Och framförallt varför?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar