torsdag 22 oktober 2015

Piffa upp din dag lite

Jag tänkte härom dagen att det vore ju fint om man skulle börja piffa upp sina veckor lite, men både det ena och det andra. Speciellt nu när den mörkaste tiden börjar vara här, så behöver det vara kanske en färgklick eller varför inte prova på en lyxigare choklad? Vi människor behöver nog någonslags boost under vintertiden och det är perfekt att börja redan denna vecka!


Här förra veckan, då våra barn hade höstlov så var jag in via blomsterbutiken här nära. Det finns lite mer än bara blommor åxå, då de flesta blomsterbutiker utökat sortimentet med presentartiklar. Mikaela hon hade ju stugan full av finheter!  Men jag ville ha bara nåt nätt och lättskött i blomväg denna gång. Funderade på att ta en blomma i en vas, men valde till slut en året om kaktus. Vilken kaktus alltså, en skönhet! Nu pryder den köksbordet.


Sedan behöver det ju inte vara en blomma. Det som piffar upp din vardag kan ju vara just den lyxigare sorten av choklad. Eller varför inte ett par nya vantar för dina promenader? Eller sen viker du in via Punnits&säästä och handlar in en ny tesort för dina smaklökar. Alternativt kikar du in till nåt trevligt ställe där de säljer reflexvästar.
På tal om reflexvästar så är det såååå viktigt att ha på sej en nu, både morgon och kväll!!

Men ja, piffa upp din dag. Måla en tavla, om du gillar det. Sjung en sång eller 5. Meka med bilen om det ger dej sinnesro. Eller sen tar du ett hederligt fotbad med mycket skum i vattnet. Anything can do it. Men piffa upp dina dagar nu med nåt du gillar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar