lördag 16 maj 2015

Knack, knack. Vem där?


Under den Österbotniska slättens sol och moln och regn har jag befunnit mej-hela veckan lång. Det har varit minst sagt omväxlande väder under den gångna veckan och mitt humör har följt vädergudarnas bana som rakt av. Regn och rusk. Vindar och dugg. Regnbågar och luddiga moln.

Löpkilometrarna har varit pinsamt få; inget att nämna högt. Handarbetet har varit helt på is; nystanen ligger i korgen och väntar. Läslusten har försvunnit; böckerna ihopslagna på nattduksbordet. Bakningsglädjen gömmer sej,  antagligen med kipporna i skåpet. Medan tröttheten och frusenheten varit mina närmaste kompisar. Och de är ju verkligen INTE mina kompisar, men de tränger sej på och kommer in på skinnet. Har fått en släng av förkylning, som jag skall absolut råda bot på före nästa helg. Men just nu snorar jag och har köpt två näsdukspaket för att inte vara som det snorigaste barnet in the hoods.

Jag har i min tristess googlat på löpkläder och nu suktar jag efter både löparkjol och såndär kompressions tights. Tänker bara hur jag ska flyga fram som en gasell i nya löpkläder, då jag tillfrisknar från förkylningen.
Så här kommer några av min vill-ha-nu-lista:

Nike - Dri-Fit 360 Pannband V15

löparkjol, salomon. Bilden från Staduim.
Snygglippis! Från Stadiums sida.
 
                                                                             
Under Armour - Perfect Pace Shorts VS15 - Dam

Rosa
En till löparkjol.
          
kompressionstights från stadium, vill ha!!




Nå bra jag sku bli i skick att springa först skulle allt vara lite bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar