tisdag 25 februari 2014

2014, en så omöjlig start

I denna gård hinner man bara knappt bli kvitt en sjuka så  kommer en ny bakom knuten. Året 2014 har verkligen tagit en rivstart i sjukandets tecken. Har hunnit med flertalet flunssor, feber upp och feber ner, hosta och sjuk hals för att inte tala om vinterkräksjukan eller som vi säger på landet, magafare.
Nu har vår familj fått just det sistnämnda (igen), passligt till denna vecka då ungarna har sitt sportlov. En hel ledig vecka och vad gör vi, om inte sitter på byttan eller har ett hink framför oss bredvid sängen?
Men vi blickar framåt. Vi skall vara friska till torsdag, så det så!
Jag tvättar kläder, sängkläder och vädrar diverse tygstycken i en blåst på 13,6m/sekunden och hoppas att alla bobbor och bacilusker försvinner med vinden.
Ett säkert vårtecken ( för mej) brukar vara att jag hänger ut kläder på strecket. Men tror inte att det hänt under mina 31 år hittills att jag börjat hänga ute för tork 25 februari. FEBRUARI!

 Vi går lite i årscykler med sjukandet, vi brukar ha ca 3 år som friska sedan ett dunderår med olika sjukdomar hit och dit. Tyvärr verkar ju detta år verkligen inte vara vårt frisk-år, om man säger så.

Förlåt för eländet.

Har ni förresten hört om detta: Väri Este Juoksu? 
Dem ordnar detta i Vasa i maj i år. Tänk vad roligt man skulle ha med en kvällsnyck i gott sällskap, men en häftig bana med hinder som man skall endera fara över eller under och i samma veva få på sej färgbomber och splashar? Hur skoj låter inte det?
Dessutom utan tidtagning :) Ingen tävling utan bara i god feelis alltså, hela grejen från början till slut.

Inga bilder idag då varken telefon eller datan vill samarbeta. Fuck it säger ja bara!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar